Dezvoltare web
Seo Factory este o agentie digital full-service din Bucuresti, specializata in SEO, PPC (Google Adwords, Facebook Ads), strategii creative de digital marketing, dezvoltare si gazduire web.

Site-ul afacerii tale reprezinta identitatea sa in mediul online, oferind posibilitatea targetarii clientilor interesati de serviciie prestate, de aceea aspectul sau este important. Un mod de prezentare profesional ii poate face pe potentialii clienti sa opteze pentru serviciile oferite si, mai ales, sa revina. Prin urmare, fiecare element al site-ului trebuie sa faca parte dintr-un tot unitar care sa-ti defineasca afacerea.
Fie ca ai sau iti doresti sa creezi un website de la zero, sa il dezvolti sau sa ii aduci imbunatatiri, prin intermediul limbajelor de programare, testare si asigurarea calitatii software, iti punem la dispozitie servicii complete de web development, personalizate in functie de nevoile si preferintele tale.

Servicii dezvoltare web?

Oferim solutii de dezvoltare in-house indiferent de complexitatea proiectului tau, acoperind o varietate de cerinte: de la inregistrarea unui domeniu si crearea de pagini simple, la site-uri de prezentare, aplicatii web, magazine online, design web responsive si migrare de date.

Echipa noastra iti dezvolta si optimizeaza site-ul, indiferent ca este vorba despre o pagina cu functii simple sau un magazin online, pentru orice platforma si rezolutie, astfel incat clientii tai sa aiba acces la serviciile tale si de pe telefonul mobil. De asemenea, creaza landing page-uri atragatoare spre care sa fie directionat traficul. Un landing page bine structurat contribuie la imbunatatirea interactiunii cu clientii si genereaza un volum mai mare de accesari si vanzari.

In cazul in care intampini probleme cu actualul site, realizat pe un script dificil sau codat in HTML, te putem ajuta sa preiei controlul asupra lui prin intermediul unei platforme CMS, cum ar fi WordPress sau Joomla. Mai simplu de gestionat si administrat, un CMS are posibilitati numeroase de editare si modificare a interfatei disponibile utilizatorului.

Gazduire web

Totodata, iti oferim servicii profesionale de gazduire pe SSD, adica iti punem la dispozitie spatiu pe un server de unde site-ul tau sa poata fi accesat cu usurinta oricand, de oricine.

Numele complet*

Email*

Telefon*

Website*

Mesaj*

DETALII DE CONTACT – SEO FACTORY SRL

Luni – Vineri
9:00 – 17:00

Adresa
BULEVARDUL CAROL I 58, BUCURESTI

Email
info@seo-factory.ro

Telefon
021 528 0168